New books  Viden, ledelse og kommunikation

Sisse Siggaard Jensen, Sanne Fejfer Olsen og Mette Mønsted

Samfundslitteratur 2004 260 s. ISBN 8759310693
Bogomtale fra forlaget.

Viden, ledelse og kommunikation introducerer de klassiske og kritiske teorier om viden og ledelse med vægt på kommunikation. Bogen henvender sig især til lærere og studerende på videregående uddannelser og masteruddannelser. Videnregnskab, organisationsfotografi og videoetnografi er nye metoder til at studere og undersøge viden, ledelse og kommunikation i praksis, som også introduceres i bogen.
Bogen giver læseren et godt grundlag for at forstå, hvorfor videnintensive projekter kan være vanskelige at lede, og hvad det er væsentligt at være opmærksom på som projektleder.
Sisse Siggaard Jensen er Ph.d. og lektor ved Kommunikation på Roskilde Universitetscenter. Aktuelle forskningsområder er viden og refleksiv praksis, netbaseret kommunikation, social interaktion og videndeling med avatarer i 3D-systemer.
Sanne Fejfer Olsen er cand.merc.dat. og forskningsassistent ved Learning Lab Denmark, hvor hun deltager i et forskningsprojekt om social interaktion og videndeling med avatarer i 3D-systemer. Hun har erfaring som projektleder for it-projekter inden for e-learning..
Mette Mønsted er sociolog, Ph.d. og professor i videnledelse ved Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på Handelshøjskolen i København. Aktuelle forskningsområder er videnledelse og små højteknologiske virksomheders innovation og anvendelse af netværk, forskningsledelse og projektledelse